Politika zasebnosti

Splošno
Ta pravna obvestila veljajo za uporabnike, ki obiščete oziroma uporabljate spletno mesto, ki je dostopno na spletnem naslovu http://www.conphis.si (v nadaljevanju spletno mesto) in s katerim upravlja podjetje Conphis Merilna tehnika d.o.o., Kersnikova 27, 1234 Mengeš, Slovenija (v nadaljevanju: ponudnik).

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno mesto, za vse njegove sestavne dele in podstrani. Poleg teh splošnih pogojev lahko za določene dele, podstrani ali za določene uporabnike veljajo še posebni pogoji ali pogodbena določila.

Varstvo osebnih podatkov
Ponudnik o uporabnikih ob povpraševanju zbira naslednje podatke: ime in priimek oziroma naziv podjetja, naslov (ulica, hišna številka, pošta, poštna številka), kontaktno osebo, e-naslov kontaktne osebe, telefon kontaktne osebe, povpraševanje (zanimanje, površina, dostop do informacij o ponudniku). Podatki so obvezni; če jih ne posredujete, ne morete oddati povpraševanja ponudniku, ponudnik pa nanj ne more odgovoriti.

Ponudnik o uporabnikih ob prijavi na prejemanje e-novic zbira naslednje podatke: e-naslov. Podatek je obvezen; če ga ne posredujete, ne morete naročiti ali prejeti e-novic, ponudnik pa vam jih ne more posredovati.Vsi podatki, ki jih boste uporabniki posredovali preko spletnega mesta ali na kakršenkoli drug način, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za naslednje namene:

  • statistične, marketinške in druge analize in raziskave v zvezi z uporabniki spletnega mesta;
  • komunikacijo ponudnika na podlagi prejetih povpraševanj uporabnikov preko spletnega mesta (sprejem in obdelava povpraševanja, pošiljanje odgovorov ipd.);
  • občasno pošiljanje elektronskih sporočil z vsebino, povezano s spletnim mestom, komercialne ali nekomercialne narave;
  • občasno pošiljanje SMS sporočil z vsebino, povezano s spletnim mestom, komercialne ali nekomercialne narave;
  • občasno pošiljanje elektronskih sporočil oseb oz. podjetij, ki so partnerji spletnega mesta*, komercialne ali nekomercialne narave;
  • občasno pošiljanje SMS sporočil oseb oz. podjetij, ki so partnerji spletnega mesta*, komercialne ali nekomercialne narave;
  • druge namene, za katere so bili podatki v konkretnem primeru posredovani.

* Uporabniki ste seznanjeni in soglašate, da lahko ponudnik zbrane podatke posreduje svojim povezanim osebam, t.i. partnerji spletnega mesta:

Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Pravico imate do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj. Svojo zahtevo lahko pošljete na e-naslov info@conphis.si, pri čemer morate izkazati istovetnost.

Uporabniki ste seznanjeni in soglašate, da lahko ponudnik posamezna opravila v zvezi s podatki o uporabnikih zaupa tretjim osebam (pogodbenim obdelovalcem). Tretje osebe lahko zaupane podatke obdelujejo izključno v mejah ponudnikovega pooblastila in skladno z nameni, ki so opredeljeni v drugem odstavku tega podnaslova („Varstvo osebnih podatkov“).

Ob obisku spletnega mesta se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistično obdelavo obiska spletnega mesta.

Spletno mesto uporablja “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske spletnega mesta, ne omogočajo pa identifikacije uporabnikov. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili.

Če piškotkov ne sprejmete, nekateri deli spletnega mesta morda ne bodo prikazani pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnega mesta.

Pravno obvestilo

Conphis d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema Plan-Net solar d.o.o., skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemuPlan-Net solar d.o.o. določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

 

Conphis d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani podjetja Conphis d.o.o.
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Conphis d.o.o. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.
Politika zasebnosti

Avtorske pravice

Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, zato se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Omejitev odgovornosti

Spletna stran www.skupinski.elektricni-avtomobili.si/ je bila vzpostavljena z namenom obveščanja širše javnosti o produktih in storitvah podjetja  Conphis d.o.o. Informacije na spletni strani so informativnega značaja, podjetje pa ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno netočnost in nepopolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki spletnih strani vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Podjetje Conphis d.o.o., bo s skrbnostjo poizkušalo zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Pridržuje si pravice do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani kadarkoli brez predhodnega opozorila.
O piškotkih in njihovi uporabi na naši spletni strani

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani.Spletna mesta piškotke  shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.
Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev;  najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.  Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.